Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/stiklrjt/public_html/plugins/system/jsntplframework/libraries/joomlashine/template/megamenu.php on line 228
Stiklestad IL - Idrettskole 2021

Har du en sønn eller ei datter som starter i 1. klasse ved Stiklestad skole høsten 2021?
Kan han/hun være interessert i å delta på idrettsaktiviteter?

Idrettsskolen/ allidrett er et fint og allsidig tilbud for barna, hvor de får prøve seg på forskjellige idretter. Stiklestad IL har pr i dag tilbud om fotball, turn, ski og friidrett.

Først ute er fotball. Vi har en plan om å starte opp med fotball nå etter påske, hvis smittesituasjonen i Verdal tilsier at det er greit. Vi ønsker å planlegge så godt som mulig slik at vi er klar til å starte så fort vi får klarsignal om dette.

MELDE DERE PÅ INNEN 04. APRIL SÅ VET VI OM DET KOMMER NOEN!

For at vi kan starte et tilbud om fotball er vi avhengig av å ha noen som kan stille som trenere:
- Er det noen som kan tenke seg å bidra – vi trenger flere.
- Kjenner du noen som kan tenke seg å bidra?
- Det trengs både trener og lagledere.

Det vil bli delt i jente – og guttelag.
Treningene vil bli på Stiklestad skole – ute. Tidspunkt kommer etterhvert.
Følg med på stiklestadil.no

PÅMELDING:

Hvis du har et barn som vil bli med og kanskje ønsker å bidra som trener også, så send en mail til: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

For å være med på idrettsskole/ allidrett kreves det medlemskap i Stiklestad IL og betaling av kontingent på kr. 700 for idrettsskole.
Innmelding gjør dere her; (foreldre må også melde seg inn) http://www.stiklestadil.no/index.php/bli-medlem - velg allidrett

Ved evt. spørsmål kontakt Anne på tlf. 95168248 / e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Velkommen :-)

Vår hovedsponsor
AasenSparebank

Utleie

SK2014 blommen02
Leie klubbhuset i Blommen?
Bursdag, dåp, konfirmasjon ol.
Ikke forbeholdt medlemmene.
Les mer
Go to top