LYST TIL Å PRØVE DEG PÅ SKISKYTING?

Onsdag 21. oktober kl. 18.00 starter Stiklestad IL opp med årets skiskytterskole i Blommen.
Skiskytterskole er starten for deg som har lyst til å begynne med skiskyting. Du kan starte på skiskytterskole fra det året du går i 4. klasse (født 2011 eller tidligere). 

SK2013 skiskyting01

På skiskytterskolen lærer vi det mest grunnleggende i forhold til skiskyting, skyting og sikkerhet. Skiskytterskolen blir en egen nybegynnergruppe, og har egne treninger onsdagene kl. 18.00 – 19.00 frem mot jul. Etter jul er alle som har vært med på skiskytterskolen ferdig utdannede skiskyttere, og kan delta på de ordinære skiskyttertreningene til klubben, renn, og andre skiskytterarrangement.

Skiskytterskolen krever ingen forkunnskaper. Du får låne våpen, og både utøvere og foresatte får grundig innføring under veis i skiskytterskolen. Skiskytterskolen er gratis, og du trenger ikke være medlem av Stiklestad IL fra før. Det kreves at en foresatt er med sammen med utøver alle kveldene.

Høres dette interresant ut? Meld deg på med navn og fødselsår til Stiklestad IL v/Jonny Haugen med en sms til 417 49 943. Har du spørsmål er du hjertlig velkommen til ringe samme nummer. Påmelding innen søndag 18. oktober.

Velkommen til Blommen på skiskytterskole!

Last ned infoskrivet

Go to top