2019 Treningstider turn hoest

Nye gymnaster er velkommen til å være med på de to først mulige treningene før de bestemmer seg om de ønsker å fortsette eller ikke. Gymnasten kan registreres på ”mysoft” Link ligger på stiklestadil.no under fanen ”turn”, ”påmelding”.

Dersom gymnasten ikke ønsker å fortsette etter 2. mulige trening må vi ha beskjed på e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. for å kreditere evt. tilsendte faktura.

Dersom vi ikke mottar skriftlig beskjed om at gymnasten ikke ønsker å fortsette innen tredje trening anser vi at gymnasten er deltaker på partiet, og faktura må betales. Dette gjelder ikke de som er medlemmer av idrettsskolen (1-4 klasse).

Foreldrevaktliste

En foresatt i partiet til gymnasten vil bli satt opp som vakt på treningene hvor treneren er under 18 år. Denne lista vil bli sendt på mail og publisert på stiklestadil.no etter oppstart så vi har oversikt over hvem som skal delta i turn. Bytt innbyrdes om vakta ikke passer.

Vi blir nødt til å avlyse trening av sikkerhetsmessig hensyn om foreldrevakt ikke stiller.

Forsikring
Alle våre gymnaster omfattes av forbundets forsikringsavtale så lenge de betaler medlemskontingent til Stiklestad IL og treningsavgift til Stiklestad IL Turn. Skade meldes via forbundets hjemmeside www.gymogturn.no.

Stiklestad Idrettslag har en medlemskontigent for alle medlemmer i laget i tillegg til treningsavgiften til eget parti. Idrettskoleavgiften dekker medlemsavgiften i turn for utøverne i 1.-4. klasse.

Vi oppfordrer alle foreldre å melde seg inn som medlem i Stiklestad IL.

Facebookgruppe:
Turnavdelingen har en egen facebookgruppe som heter STIKLESTAD IL TURN. Her vil oppdatert informasjon om Stiklestad il turn komme.

Dersom dere har spørsmål er dere velkommen til å ta kontakt med Lise Anderssen tlf. 97 11 97 58 eller epost Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Last ned foreldrevaktliste med instruks (kommer i løpet av september)

Go to top