Vi inviterer 1. til 4. klasse til skiskole i Blommen. Skiskolen er mandager kl 18:00 – 19:00, og første kveld er 10. januar. Målet med skiskolen i Blommen er at barna får en positiv opplevelse knyttet til aktivitet på ski sammen med barn i samme alder. Barna blir delt opp i tre grupper;
1. klasse, 2. klasse og 3./4. klasse. Skiskolen er en del av idrettskolen i Stiklestad IL. 

2018 oversikt

Som foresatt er du velkommen til å være sammen med gruppa til barnet under skiskolen.
For 1. klasse er det en del barn som foretrekker at en foresatt er med i skiløypa. Dere som foresatt vurderer best hva som er mest hensiktsmessig for deres barn. Skileiken foregår på tre stasjoner i området rundt klubbhuset. Vi skiller ikke mellom klassisk og skøyting på skiskolen, og det er ingen spesielle krav til utstyr. For de som har lyst til å gå skirenn blir dette arrangert på andre kvelder gjennom vinteren. 

Det er til sammen 10 kvelder med skiskole. Barna i 3. og 4. klasse får mulighet til å skyte på skiskytterblinker de to siste kveldene, 14. mars og 21. mars. Disse kveldene må det være med en voksen sammen med barnet. Barna i 4. klasse som har gjennomført skiskytterskolen i høst velger selv om de på mandager deltar på skiskole eller skiskyttertrening. 

Praktisk info 

Oppstart ved klubbhuset klokken 18:00, videre roteres det mellom hver stasjon ca 18:20 og
ca 18:40. Det er skilt i skiløypa foran klubbhuset som viser hvor hver klasse har oppmøte. Det betales ikke parkeringsavgift for kveldene med skiskole. Parkering er anvist ved første store parkeringsplass på venstre siden når en kommer til skistadion. Det kan være greit å ta på skiene nede på stadion og gå i skiløypa opp til klubbhuset for oppmøte. 

Informasjon til foresatte gjennom vinteren 

Justeringer i opplegget grunnet skiføre eller Covid-19 blir lagt ut på Facebooksiden Stiklestad IL Ski.
Mandag 21. februar er det vinterferie, og da er det ikke skiskole. 

Ved spørsmål send email til: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


V E L K O M M E N ! !

 AasenSparebank

Utleie

SK2014 blommen02
Leie klubbhuset i Blommen?
Bursdag, dåp, konfirmasjon ol.
Ikke forbeholdt medlemmene.
Les mer
 
Go to top