Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/stiklrjt/public_html/plugins/system/jsntplframework/libraries/joomlashine/template/megamenu.php on line 228
Stiklestad IL - Vålådalen 2018

Helga 17. og 18. november var skiskytterutøvere i Stiklestad IL med foresatte på snøsamling i Vålådalen i Åre kommune i Sverige. Totalt 18 personer deltok på årets samling. Formålet med samlinga er en tyvstart på skitreningene før årets sesong og team-building med det sosiale i fokus. På grunn av lite natursnø var det kun 1,4 km med oppkjørte løyper i år. Uansett var det gode forhold for skigåing og alle sammen fikk mengdetrening med ski på beina før snøen legger seg i Blommen.

På grunn av fravær av våre trenere til årets samling ble OL-, VM- og mange ganger norsk mester Frode Estil forespurt om å ha ei treningsøkt med våre utøvere. Han stilte sporty opp gikk grundig gjennom alle teknikk-artene innen skøyting og kom med nyttige tips til hver enkelt utøver. Frode er nå ansatt som idrettsfaglig leder på Meråker videregående skole og er i tillegg trener for Varden IL ski som har vært i Vålådalen samme helga som oss de siste årene.

I tillegg hadde vi etter skitreningen trening av basisferdigheter i gymsal samt badstu og utendørs badestamp som avslutning på treningsdag 1. Oppvarminga før styrke- og koordinasjonstreninga bestod som vanlig av en fotballkamp barn mot voksne (og resultatet her skal vi ikke fronte offentlig da det ikke vil være bra for barna :-) )
Lørdagen ble avsluttet med å vise bilder fra samlingen, samt en runde med quiz på Kahoot.

Søndag ble det ei ny skiøkt før vi tok på oss joggeskoene og løp innover de svenske skoger i et nydelig høstvær med sol og -3°.


Foto: Tor Ivar Gjellesvik

Go to top