DAG

TRENINGSTIDER

 PARTI

PRIS

OPPSTART

Mandag

18.00-19.00

1.klasse gutter (Odin og Vilde)

Idrettsskolen

Uke 42

19.00-20.00

2.-4 klasse gutter (Odin og Vilde)

Idrettsskolen

Uke 42

Tirsdag

17.00 – 18.00

2.klasse jenter (Kristine og Sarah)

Idrettsskolen

Uke 42

18.00 – 19.00

3.- 4.klasse jenter (Kristine og Sarah)

Idrettsskolen

Uke 42

Onsdag

17.0 0 – 18.00

 1.klasse jenter (Leia og Andrea)  Idrettsskolen Uke 42


Nye gymnaster er velkommen til å være med på de to første treningene før barnet bestemmer seg om de ønsker å fortsette eller ikke. Dersom vi ikke mottar skriftlig beskjed på e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. innen tredje trening anser vi at gymnasten er deltaker på partiet, og faktura må betales. Dette gjelder ikke de som er medlemmer av idrettsskolen (1-4 klasse).

Stiklestad Idrettslag har en medlemskontigent for alle medlemmer i laget i tillegg til treningsavgiften til eget parti. Idrettskoleavgiften dekker medlemsavgiften i turn for utøverne i 1.-4. klasse. Vi oppfordrer alle foreldre å melde seg inn som medlem i Stiklestad IL via www.stiklestadil.no under fanen «Bli medlem». Medlemskapet koster kr 150,-/år.


Foreldrevakt
En foresatt i partiet til gymnasten vil bli satt opp som vakt på treningene hvor treneren er under 18 år. Denne lista vil bli sendt på mail og publisert på facebook gruppen STIKLESTAD IL TURN og på hjemmesiden www.stiklestadil.no etter oppstart når vi har oversikt over hvem som skal delta i turn. Bytt innbyrdes om vakta ikke passer.
Vi blir nødt til å avlyse trening av sikkerhetsmessige hensyn om foreldrevakt ikke stiller.

Forsikring
Alle våre gymnaster omfattes av forbundets forsikringsavtale så lenge de betaler medlemskontingent til Stiklestad IL og treningsavgift til Stiklestad IL Turn. Skade meldes via forbundets hjemmeside www.gymogturn.no.

Facebookgruppe:

Turnavdelingen har en egen facebookgruppe som heter STIKLESTAD IL TURN. Her vil oppdatert informasjon fra Stiklestad IL Turnavdeling komme.

Ved spørsmål eller andre ting ta kontakt med styret (www.stiklestadil.no) eller på mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 AasenSparebank
Go to top