På høstens trener- og lagledermøtet holdt Anne Sigrid Stiklestad Christoffersen et flott innlegg om viktigheten av allsidig trening med tanke på skadeforebygging.

Interessen var meget stor blant deltakerne og vi ønsker derfor å dele denne presentajonen her så flere kan få se den.

Presentasjonen finner du her.

Styret i Stiklestad IL har vedtatt å avvikle utleie av Stiklestadhallen fra og med 01.01.2020. Dette er med bakgrunn i at det ikke er nok leietakere til at tilbudet kan forsvares økonomisk. Hallen har i lengre tid gått med underskudd hver måned pga. lav utnyttelsesgrad. Til tross for synliggjøring i media og på våre nettsider den siste tiden har det ikke kommet inn nok leietakere til å kunne videreføre driften. 

Med MinFotball appen er du et par tasteklikk unna alle kamper, tabeller, baner etc i hele Norge, på alle nivåer. Fra barnefotball til toppfotball, og ikke minst alle landslag. Tilgjengelig på IOS og Android plattformene.

MinFotball

Les mer om appen og last ned

Her finner du oversikt over banefordeling for skolen og Lyng, trenere og seriekamper for Stiklestad IL.

Hvis du finner avvik i baneoppsettet eller har forespørsel om endringer, ta kontakt med Baneansvarlig. Terminlister som legges ut på kretsens sine sider har vi noenlunde kontroll på, men gi beskjed hvis dere finner avvik.

Kamper som er satt opp på Lyng tidlig i mai, må påregnes å bli flyttet til skolen. Husk å varsle motstanderlag om det, samt trener for det laget som er oppført med treningstid på skolen. Kamper prioriteres før trening.

Gjennom hele sesongen gjelder det også at man varsler Kioskansvarlig ved flytting av tidspunkt for hjemmekamper.

Oversikt:

Stiklestad IL har fotballag i klassene Jenter og Gutter 6 – 16 år. For 1. – 4. klasse er fotballtilbudet en del av idrettskolen. For Jenter og Gutter 14-16 år har vi samarbeidsavtale med Vuku IL. Dette innebærer at vi stiller lag sammen med Vuku. Lagene heter Vuku IL, men spillerne fra Stiklestad er fortsatt Stiklestadspillere, og har rettigheter og plikter i SIL.
Fotograf Benitha Pålsson / Northstudios
Foto: Storsjöcupen v/Benitha Pålsson / Northstudios

Stiklestad IL spiller sine hjemmekamper på Lyng Stadion. Treninger foregår på kunstgressbanen ved skolen og på Lyng. 

 

 

Underkategorier

Vår hovedsponsor
AasenSparebank

Utleie

SK2014 blommen02
Leie klubbhuset i Blommen?
Bursdag, dåp, konfirmasjon ol.
Ikke forbeholdt medlemmene.
Les mer
Go to top