Stiklestad IL har inngått klubbavtale med Intersport Verdal. 

Det innebærer at medlemmer i Stiklestad IL får 20 % rabatt på varer fra utstyrsleverandør Scan Trade på definert klubbkolleksjon. På all ordinær handel i butikken får vi 15% rabatt (gjelder ikke elektronikk, turmat, sykkel, el-sykkel eller nedsatte varer).

Her ligger signert protokoll fra årsmøtet 2021 - Protokoll

Ønsker samtidig å rette en stor takk til alle dere som har tatt på dere verv i idrettslaget som gjør at hjulene våre går rundt.

Vi setter stor pris på at du kommer til Blommen og benytter anlegget vårt. I den forbindelse er det utarbeidet en oversikt som viser de forskjellige betalingsalternativene vi har for parkering. Det baserer seg på Vipps, og det er flere alternativ å velge mellom.

Snkanon
Foto: Tormod Bjørken 

Innmeldinger i Stiklestad Idrettslag gjøres via Norges Idrettsforbund sin «Min Idrett» løsning.

Det er viktig å merke seg at det er du som foresatt som skal opprette brukernavn og passord dersom du skal melde inn barn under 15 år. Når brukeren er opprettet vil du få ett valg om du skal melde inn deg selv eller barnet ditt. Velg de grenene som barnet skal delta på. For barn til og med 4. klasse velges Allidrett, og i tillegg evt. andre grener de ønsker å delta på (turn, fotball og ski).
Barn eldre enn 4. klasse skal kun velge de idrettene de deltar på og ikke allidrett. Det er viktig at alle barn/ungdom som er aktive er oppført under den idretten de deltar på.

Som idrettslag så er vi avhengige av medlemmer over 18 år for å ha stemmeberettigete medlemmer, så derfor ønsker vi at du som foresatt også melder deg inn i idrettslaget.

Trykk på linken under for å starte innmeldingen:

https://medlemskap.nif.no/Start/Index/27184

Fremgangsmåte for å melde ut fra idrettslaget kan du finne her

Trenger du hjelp, ta kontakt på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Vi gratulerer Tor Ove Hallem med ildsjelprisen for Verdal Kommune, og Paul Elvebø med Norges Idrettsforbunds Hederstegn. De fikk prisene utdelt ved Idrettens Hederskveld i går, fredag 1. november. 👏


Begge er etter vårt syn VELDIG FORTJENT!

2019 Tor Hallem Arets idrettsildsjel Foto: Lars Børre Hallem 2019 Paul Elvebo Idrettens hederstegn Foto: Trøndelag Idrettskrets
   

Med denne filmen ønsker Stiklestad Idrettslag å rette en stor takk til våre støttespillere i 2019.

Ønsker samtidig å utfordre flere bedrifter til å bli med på laget.
Send oss en epost på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller gå inn og fyll ut skjemaet som ligger her
http://www.stiklestadil.no/index.php/bli-sponsor

 

Go to top