Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/stiklrjt/public_html/plugins/system/jsntplframework/libraries/joomlashine/template/megamenu.php on line 228
Stiklestad IL - Turn

Lørdag 9. desember ble det avholdt kretsmesterskap, rekruttkonkurranse og aspirantoppvisning i turn for jenter og gutter i Trønderhallen.

Fra Stiklestad deltok aspiranter Thea Selægg, Lea Granheim & Tuva Overmo. Som rekrutter deltok Dennis Overmo og Casper Aksnes. Det ble sammenlagtseier rekrutt på Dennis Overmo.

Stiklestad IL; Kretsmesterskap Trønderhallen

Har du barn under skolepliktig alder som har lyst til å bevege seg? Stiklestad Turn arrangerer Gymlek for barn fra 3 - 6 år. Gymlek er å ha det gøy med bevegelse.

Gymlek

Ta kontakt med leder Lise Sjøvold Anderssen for å høre mer om Gymlek eller for å melde på ditt barn.

1100 barn og unge var i helgen samlet til vårens vakreste eventyr i Stjørdal. Barnekretsturnstevnet ble arrangert av Stjørdals-Blink IL sin turngruppe og de gjennomførte stevnet med stil.

Barnekretsturnstevnet 2017 - Deltakere fra Stiklestad IL
Deltakere fra Stiklestad IL

Namsos turnforening var i år vertskap for Barnekretsturnstevnet for første gang på 25 år. Det var 861 turnere fordelt over 12 lag fra hele fylket. Over 1100 utøvere, trenere og ledsagere boltret seg i en stappfull Namsoshall. Les artikkelen i Namdalsavisa

Se flere bilder og filmer fra barnekretsturnstevnet i Namsos i helga.

Barnekretsturnstevnet 2016
Foto: Namdalsavisa / Karl Erik Hovik Aune
Foto: Namdalsavisa / Karl Erik Hovik Aune

Vi minner om at turnpartier fra 5. klasse fortsetter treningene ut mai. De øvrige partiene avsluttes med turnstevnet.

Avslutning for Gymlekpartiene mandag 9. mai

turnstyret SIL

Stiklestad IL er i gang med forberedelsene til oppstart av turn for sesongen høsten 2019 og våren 2020, og vi ønsker alle nye og gamle turnere velkommen til en ny sesong.

Turnpartiene blir oppdelt i ulike aldersgrupper og kjønn. 1.-4- klasse har betaling og påmelding gjennom idrettsskolen med eget skjema. Med forbehold om tilstrekkelig påmelding fortsetter vi med ungdomsparti (7.-10. kl) og gymlek (for 4- 5 åringer).

Stiklestad IL Turn bruker Mysoft, et felles medlemssystem for alle turnforeninger knyttet til Norges Gymnastikk og Turnforbund. Alle påmeldinger og registreringer skal foregå i Mysoft.

Fakturering
Nye gymnaster kan prøve seg på de to første mulige treningene etter at de har fått bekreftet plass før de bestemmer seg om de ønsker å fortsette eller ikke. Vi må, umiddelbart etter 2. mulige trening ha beskjed på e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. dersom gymnasten ikke ønsker å fortsette for å kreditere evt. tilsendte faktura. Dersom vi ikke får skriftlig beskjed om at gymnasten ikke ønsker å fortsette innen tredje trening anser vi at gymnasten er deltaker på partiet, og faktura må betales. Dette gjelder ikke de som er medlemmer av idrettsskolen (1-4 klasse).

Påmelding nye medlemmer
Klikk her for å melde inn ditt barn (ekstern lenke).

Da får du opp et bilde med en del opplysninger som skal fylles ut. Alle felt merket med * er obligatoriske felt å fylle ut. Når du har skrevet inn fødselsdato, vil feltene om "foresatt" automatisk komme frem dersom gymnasten er under 18 år.

Vær nøye med å fylle ut feltene. Vi bruker e-post som hovedkommunikasjon, så vær ekstra nøye med å fylle inn korrekt telefonnummer og e-postadresse.

Feltet Epost*
Selv om barnet har egen e-postadresse, kan det være lurt å bruke foreldrenes epostadresse her. Dette er epostadressen hvor vi sender mesteparten av informasjonen. Pass på at dette er en adresse som brukes jevnlig.

Velg parti
Etter å ha fylt inn personinformasjon om gymnasten, velger du partiet du ønsker å melde gymnasten på i nedtrekksmenyen "Parti" før du trykker lagre.

Oversikt over tilgjengelige partier

NB! Det er ditt ansvar å sørge for at gymnasten meldes på riktig parti ut fra alder etc. Systemet vil av og til gi mulighet til å melde seg på parti man ikke er gammel nok for. Gymnasten vil da bli meldt av partiet når dette oppdages.

For MIX-tropp gjelder følgende:
Mix-tropp blir ikke tilgjengelig for påmelding i Mysoft. De som velger dette partiet, vil bli slettet fra partiet. Til Mix-tropp vil det bli uttak fremover. De som skal være med i uttaket av deltakere på Mix-troppen er: en person fra kretsen, en person fra Verdal turnforening pluss begge trenerne av ungdomspartiet, slik at uttaket går riktig for seg.

Godkjenning
Når du trykker "Lagre" sendes innmeldingen til godkjenning hos medlemsansvarlig. Du beholder «din plass i køen» selv om det tar en stund før vi manuelt får godkjent nye medlemmer.

I løpet av et par dager vil du motta to e-post fra systemet:
- Brukernavn og passord til medlemsløsningen- TA GODT VARE PÅ DETTE
- Bekreftelse på påmelding eller venteliste på partiet.

Priser for sesongen 2019/20:  
Gymlek kr. 600
1-4. klasse Gjennom idrettsskolen
5-6. klasse kr 1000,-
Ungdomsparti / Mix kr 1000,-

PS! Oppdaterte treningstider finner dere under toppmenyen "Turn > Treningstider"

Ved spørsmål ta kontakt med Lise Anderssen, Mob: 97119758

TURN, TRIVSEL, GLEDE OG TILHØRIGHET
står i fokus for oss i Stiklestad IL Turn.

Husk grunnlaget legges i gym og turn.

Velkommen som turner hos oss!

T2013 nyttrsspretten09

Av OSS kan du forvente at vi:
• Legger til rette for lek og turn, både bredde- og konkurranseturn

• Har nulltoleranse for mobbing
• Ønsker konstruktivt samarbeid med foreldre/foresatte og turnere
• Følger barneidrettsbestemmelsene og NGTF sine lover.
• Følger Norges Gymnastikk og Turnforbund sine verdier: Spennende, Inkluderende, Visjonær og Troverdig.

Som TURNER forventer vi at du:
• Stiller på trening i fornuftig treningstøy uten smykker og tyggegummi, og med samlet hår

• Er ferdig ombyttet og klar når treninga starter
• Er i godt humør, hilser når du kommer og går, og hører etter trenerne
• Ikke erter og mobber andre, og utviser normal folkeskikk
• Gjør ditt beste på trening og i oppvisninger/konkurranser
• Lar mobilen ligge urørt under treningen

Som FORELDER/FORESATT forventer vi at du:
• Engasjerer deg og oppmuntrer turneren i medgang og motgang – ikke gi kritikk
• Gir oppmuntring også til andre turnere, ikke bare egen datter/sønn.
• Stimulerer turneren til å delta – ikke press

• Hjelper turneren til å følge god folkeskikk og vise toleranse for ulikheter
• Viser respekt for arbeidet foreningen gjør ved å delta på så vel foreldremøter som praktiske oppgaver (bæring av utstyr og dugnader)
• Møter opp på oppvisninger og arrangementer, turnerne ønsker det.
• Respekterer treneren, hans/hennes arbeid og anerkjenner han/henne overfor barna dine.
• Ved uenighet snakker med den det gjelder, og venter til trening/oppvisning/konkurranse er ferdig og turnerne ikke er til stede. Når du ikke fram med dine synspunkter, bruk trenerkontakten.

Av våre TRENERE kan du forvente at de:
• Har god kompetanse
• Ser alle mest mulig
• Gir ros og tilbakemelding både i medgang og motgang
• Tilrettelegger for et trygt miljø med fokus på mestring
• Er gode rollemodeller
• Møter presis til trening og gir beskjed dersom treninga avlyses
• Er imøtekommende overfor turnere og foreldre
• Lar mobilen ligge urørt under trening, brukes bare til musikk.

FINANSIERING AV AKTIVITETEN I STIKLESTAD IL TURN
Som turner må du betale medlemsavgift til Stiklestad Idrettslag. I tillegg må du betale treningsavgift alt etter hvilket parti du går på. Vi ønsker å ha et moderat nivå på treningsavgifter, da vi ønsker at alle skal kunne drive med TURN. Dette medfører at foreldre/foresatte må hjelpe til på ulike arrangement i regi Stiklestad IL Turn og annet inntektsgivende dugnadsarbeid.

FORSIKRING

Alle våre turnere omfattes av forbundets forsikringsavtale så lenge de betaler medlemskontingent til Stiklestad IL og treningsavgift til Stiklestad IL Turn. Skade meldes via forbundets hjemmeside.

TIDSPUNKT OG PRIS FOR OPPSTART TURNTRENING
Se Terminliste > Treningstider

TRENINGENE
Trenerstaben vår består stort sett av ungdommer som selv har deltatt eller fortsatt deltar aktivt i turn hos oss. Det at vi har unge trenere gjør at vi er avhengig av at en voksen er til stede ved hver trening med tanke på sikkerhet og å holde ro og orden ved behov. Dette går på rundgang av foreldrene, og to ganger i året sender vi ut en vaktmesterliste der det står hvem som har ansvar når, og hvilke oppgaver denne har. Det er svært viktig at den som er satt opp møter opp og hjelper til, da vi uten dette ikke kan gjennomføre turntreningene.

Hvis barnet klarer å innrette seg etter reglene og hører etter trenerne under treningene, er det ikke behov for at dere som foreldre er tilstede under treningen. Trenerne har en liste med deres navn og telefonnummer, og vil ta kontakt underveis hvis det dukker opp noe. Dere som foreldre har ansvaret for deres barn frem til turntreningen starter. 

Før jul vil vi arrangere en juleavslutning der familie, slekt og venner kan komme og se på hva barna har trent på hele høsten. På vårparten pleier vi å delta på gymnastikkfestivalen som Nord-Trøndelag turnkrets arrangerer. I tillegg kan det dukke opp tilbud for enkelte grupper om treningssamlinger eller lignende. Informasjon om disse arrangementene kommer i forkant så raskt vi har all informasjonen på plass.

T2013 nyttrsspretten12

Vi vil tilby alle turnerne våre å kjøpe turndrakter, som vi kan bruke ved ulike arrangement. Den kan også brukes under treningene hvis barna ønsker det. Her finner dere informasjon om turndraktene.

Vi ønsker at alle bruker turnsokker eller innesko under treningene. Jenter med langt hår bør sette opp håret.

Gi trenerne beskjed hvis det er spesielle hensyn som må tas i forhold til ditt barn!

Go to top