Stiklestad/Vuku Gutter-13 tok med seg bronsepokalen hjem fra A-sluttspillet i Orklacupen 2018 som var i helgen. I bronsefinalen møtte de Averøy Fotball som ble beseiret 1-3.

Flott innsats gutter. Vi gratulerer!

F2018 G13 bronse orklacup
 Foto: Ida Haugmark

Jentelaget fra Stiklestad/Vuku (født 2007) ble sammen med guttelaget til Nardo IL 2 tildelt Sparebank 1 SMN Cup 2018 sin Fair Play premie.

Juryen har lagt vekt på innrapporterte observasjoner som støtter verdiene rundt FairPlay opptreden, og sier følgende om J2007 fra Stiklestad/Vuku:

«Lagets trenere og lagledere uttrykte seg positivt om og var støttende til våre relativt ferske dommere, gav mange positive tilbakemeldinger til både egne og andres spillere, og i tillegg hadde mange i miljøet rundt laget mange godord om cupen».

 F2007J Fair play rez2
Foto: J2007

Laura Emilie Ekseth er tatt ut til landsdelssamling i Sarpsborg den 4. - 7. januar. Samlingen foregår i Østfoldhallen. Landsdelssamlingen er det nest øverste nivået i NFFs spillerutviklingsmodell, der neste steg er landslag. Totalt er 50 spillere i hvert årskull tatt ut. Spillerne skal i løpet av samlingen vise seg frem for landslagstrenerne og få skolering med utgangspunkt i fotballforbundets landslagsskole.

 FK2017 Storsjocup01
Foto: T-A.no/Johan Arnt Nesgård; Laura Emilie Ekseth nr 2 fra venstre.

Gratulerer så mye til Laura med en fantastisk jobb!

Etter en kald start på Storsjøcupen i 2017 endte det i sol og bedre temperaturer på torsdag. Fredag var det klart til finalespill og Vuku J16 kvalifiserte seg til finalespill på fredag. Deres finalespill mot OPE Östersund endte etter straffekonk og fem straffer hver med 4-3 i favør det svenske laget. Gratulerer med sølvplassen!

Foto: T-A.no / Johan Arnt Nesgård
Foto: T-A.no / Johan Arnt Nesgård

Verdalingene har uttalt at de var overrasket over at de tok seg til A-sluttspillet i det hele tatt. Derfor var det ikke rart at de feiret andreplassen som gull.

I morgen er det cupstart for årets Storsjøcup. I den forbindelse har Stiklestad Gutter 12 laget egen cupsang med påfølgende musikkvideo. Sangen er innspillt i Lydhagen studio vha Tony Waade og vokalist er Fredrik Johansen Haugen. Gutta på laget korer selvsagt i sangen. Låta heter "Alt for STEKKSTAD" og er basert på sangen "Alt for Norge". Filmen er redigert og laget av Frode Haugmark.

Fotballsang Storsjøcup gutter 12 Stiklestad Idrettslag

«Alt for Norge» var herrelandslaget sin offisielle sang til VM i fotball 1994 i USA. Fremført av Jørn Lande og landslaget selv. Sangen er komponert av Torstein Flakne, og teksten er skrevet av Ivar Dyrhaug (Kilde: Wikipedia).

Videoen finner dere på Facebook:
https://www.facebook.com/100007324936638/videos/1900271440227002/

Lykke til i Storsjøcupen for alle Stekkstadspillere som deltar!

Våren har meldt sin ankomst, og et like sikkert vårtegn som leirkallen er vårens dugnad for å gjøre klar Lyng Stadion til fotball- aktivitet.

NÅR:   MANDAG 15.MAI KL. 18.00
HVOR:   LYNG STADION
HVEM:   ALLE

Oppgaver som vi vil arbeide med den kvelden er:

  • Klargjøring av bane- gå over merking, klipping, raking og vedlikehold av utstyr.
  • Rydding og rundvasking av klubbhuset.
  • Maling av ny container for oppbevaring av klipping- og merkingsutstyr.
Illustrasjonsbilde: The Landskaper
  Illustrasjonsbilde: The Landskaper

Servering: Det blir servert kaffe, og dersom noen føler for å ta med seg en kake eller noe annet spiselig, så vil nok det bli satt stor pris på.

Om dere har river, så gjerne ta dem med- de vil det nok bli bruk for! Gjerne også ta med mopp, klut og bøtte- desto flere, desto bedre.

Dugnad er sosialt og det å ha med ungene på fotball i Stiklestad IL skal være nettopp det- så jeg håper jeg ser så mange som mulig der! Jo flere vi blir, desto fortere går det, og desto triveligere blir det!

På vegne av styret i Stiklestad IL Fotball
Adrian Lyng Malmo
Leder

Last ned informasjonen

Underkategorier

Go to top