Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/stiklrjt/public_html/plugins/system/jsntplframework/libraries/joomlashine/template/megamenu.php on line 228
Stiklestad IL - Organisasjon

Her ligger signert protokoll fra årsmøtet 2021 - Protokoll

Ønsker samtidig å rette en stor takk til alle dere som har tatt på dere verv i idrettslaget som gjør at hjulene våre går rundt.

Vi setter stor pris på at du kommer til Blommen og benytter anlegget vårt. I den forbindelse er det utarbeidet en oversikt som viser de forskjellige betalingsalternativene vi har for parkering. Det baserer seg på Vipps, og det er flere alternativ å velge mellom.

Snkanon
Foto: Tormod Bjørken 

Stiklestad IL mangler ledere for undergruppene Turn og Fotball. For å sikre en god drift av disse undergruppene er dette verv som er viktige å få på plass. Vi setter stor pris på om noen kunne hjelpe idrettslaget ved å ta på seg disse vervene. Ta kontakt med leder i hovedlaget Stig Pettersen (tlf: 452 18 771 / Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.) for nærmere informasjon.

For å spore evt. smitte ønsker vi å registrere alle som er tilskurere ved våre arrangement.

Fyll ut skjemaet under eller benytt direktelinken 

 

Innmeldinger i Stiklestad Idrettslag vil fra nå av foregå via Norges Idrettsforbund sin «Min Idrett» løsning.

Det er viktig å bemerke seg at det er du som foresatt som skal opprette brukernavn og passord dersom du skal melde inn barn under 15 år. Når brukeren er opprettet vil du få ett valg om du skal melde inn deg selv eller barnet ditt. Velg de grenene du ønsker barnet skal delta på. For barn opp til 4. klasse velges Allidrett.

Som idrettslag så er vi avhengige av medlemmer over 18 år for å ha stemmeberettigete medlemmer, så derfor ønsker vi at du som forelder også melder deg inn i idrettslaget.

Trykk på linken under for å starte innmeldingen:
https://medlemskap.nif.no/Start/Index/27184

Fremgangsmåte for å melde ut fra idrettslaget kan du finne her

Trenger du hjelp, ta kontakt på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Vi gratulerer Tor Ove Hallem med ildsjelprisen for Verdal Kommune, og Paul Elvebø med Norges Idrettsforbunds Hederstegn. De fikk prisene utdelt ved Idrettens Hederskveld i går, fredag 1. november. 👏


Begge er etter vårt syn VELDIG FORTJENT!

2019 Tor Hallem Arets idrettsildsjel Foto: Lars Børre Hallem 2019 Paul Elvebo Idrettens hederstegn Foto: Trøndelag Idrettskrets
   

Underkategorier

Go to top