Førstkommende helg skal tre av stiklestad IL’s skiskyttere måle krefter med flere av verdens beste skiskyttere.

Vegard Bruem Reistad skal delta på den nasjonale åpningen på sjusjøen. På startlisten står store deler av verdenseliten, med blant annet de franske, tyske, italienske og norske landslagene. På lørdag skal det konkurreres i sprint, mens på søndag er det fellesstart. Konkurransen kan følges på www.sesongstartskiskyting.no

Foto: Innherred / Johannes Strand - Vegard Bruem Reistad
Foto: Innherred / Johannes Strand - Vegard Bruem Reistad, KM i Storlidalen 2017

Tonje Bruem Reistad og Tobias Tangstad skal delta på den svenske skiskytteråpningen i Østersund. Her stiller hele den svenske eliten til start. Det skal gås sprint og kortnormal i helga.

Foto: Innherred / Johannes Strand - Tonje Bruem Reistad
Foto: Innherred / Johannes Strand - Tonje Bruem Reistad, KM i Storlidalen 2017
Foto: Innherred / Johannes Strand - Tobias Tangstad
Foto: Innherred / Johannes Strand - Tobias Tangstad, KM i Storlidalen 2017

Samtidig reiser 35 små og store utøvere og foreldre til Vålådalen for skisamling. Her blir det trening og sosialt samvær fra lørdag morgen til søndag ettermiddag.

Stiklestad IL ønsker alle sammen lykke til og vi håper på gode opplevelser.

 

Helga 4. og 5. november hadde vi oppstart av skiskytterskole. Topp oppstart med sju nye rekrutter med foreldre som er klare for å bli med oss på torsdagstreningene fremover.

Skiskytterskolen fortsetter hver tors kl 18:00 fram til medio desember (totalt 10 økter). Det vil bli delt ut diplom/premie for gjennomført skiskytterskole under juleavslutning 21.12 i Blommen.

Her følger noen glimt fra gjengen som sporty gjennomførte alle oppgaver de fikk.

SIL Skytterskole 2017

Stiklestad IL arrangerer skiskytterskole for de som er født i 2008 eller eldre og som ønsker å prøve seg på skiskyting. Vi starter førstkommende helg, lørdag 4. og søndag 5. november kl 10.00-13.00 [korrigert tidspunkt] og fortsetter på torsdagene kl 18.00-19.00.
Vi anbefaler å ta med matpakke den første helgen.

Illustrasjonsbilde: I sikte 2016
Illustrasjonsbilde: I sikte 2016

Deltakelse er gratis, men man må betale for skuddene man bruker (disse får man kjøpt gjennom idrettslaget).
Det forutsettes at en av de foresatte eller en annen voksen er med på alle treningene.

Utstyr fåes lånt av idrettslaget.

På grunn av ombyggingene i Blommen, vil skiskytterskolen i år foreløpig arrangeres i Vinne skistadion

Vi håper at mange nye rekrutter har lyst til å bli med på skiskyting. Vi har både aktive gutter og jenter i klubben.

Påmelding og eventuelle spørsmål rettes til Laila Bergsmo.

Velkommen!

 

Vi arrangerer skisamling i Vålådalen helga 18.-19.november og håper at så mange som mulig blir med. Fine treningsløyper for alle aldre! Snøgaranti.

Illustrasjonsbilde: Vålådalens Fjällstation
Illustrasjonsbilde: Vålådalens Fjällstasjon

 Skisamlingen koster kr 995,- pr voksen og kr 700,- pr barn (opp til 15 år). Påmelding til Laila Bergsmo innen 20. oktober.

Vil gjerne vite hvem som har mulighet til å være med som trenere også.

Vinne Skilag  Leksdal IL  Verdal Orienteringsklubb  Stiklestad IL  Leirådal IL

Alle som er født i 2007 eller tidligere er velkommen til å delta på Verdalssamlinga, som er gratis for alle deltakere. Det er aktiviteter alle kan delta på og du kan delta på en eller begge dager.

Bli med på årets sommereventyr?

Da bør du melde deg på Sommereventyret i Meråker som er Skandinavias største skicamp. Her kombineres instruksjon og aktiviteter med dyktige trenere. Petter Northug og flere av verdens beste langrennsløpere bruker å være med som gjesteinstruktører.

Hver sommer kommer det ungdommer fra hele landet og forskjellige nasjoner for å trene sammen med Petter Northug og andre toppløpere. I løpet av kort tid vil navnene på toppløperne som skal være med som gjesteinstruktører slippes. Du/dere får følge med på Facebook og på deres hjemmeside http://www.sommereventyret.no.

Det kan være på sin plass på nevne at Sommereventyret i Meråker er så mye mer enn svette og treningsøkter. Det handler like mye om vennskap, trivsel, god mat, et besøk i opplevelsesparken Rypetoppen og mange spennende aktiviteter i gode og trygge omgivelser.

Sommereventyret 2017

Go to top