Stiklestad Idrettslag inviterer til
ÅPNING AV NYE BLOMMEN SKISENTER Lørdag 18.august 2018.

2016 blommen

Vi skal nå starte breddeutvidelse av lysløypa i Blommen (Lyngåsenløypa i første omgang) og ønsker hjelp av vante folk til tømmerhogging og fremkjøring av tømmer.

Stiklestad IL - Vi søker tømmerhoggere

Vi starter med et møte i morgen mandag 12.februar kl 17.00 oppi Blommen. Befaring og planlegging av hogst. Det vil bli fordelt folk på både ettermiddag/kveld og helger.

Meld fra til Ståle Kr. Johansen tlf 959 43 219, Tor Ove Hallem tlf 909 81 870 eller Jarle Olav Eklo tlf 977 17 731.

Det går framover med ferdigstillelsen i Blommen, men vi har fortsatt behov for dugnadsinnsats. Arbeidet med ny tidtakerbod går framover, men det er fortsatt en del igjen.

Vi har gått videre med samme liste som tidligere Det vil si en kveld per 14. dager per person. Hvis man er forhindret fra å stille den kvelden man er satt opp, prøv å bytt med en annen . Alternativt kan man stille en annen kveld. Gi beskjed til kveldens bas. (øverst på lista)

Stiklestad IL - Dugnad i Blommen
Foto: Ståle Kr. Johansen

Last ned dugnadsliste for ferdigstillelse av tidtakerboden

På vegne av anleggskomiteen
Trond Nysæter

Når nye Blommen Skisenter står ferdig vinteren 2017/2018, vil det være 60 lyktestolper rundt arenaen og ute i løypa. Disse lyktestolpene ønsker vi å profilere med navnet til den personen eller familien som vil støtte driften av skianlegget ut over kontingenten i idrettslaget.

Stiklestad IL - Stolpesponsing
Illustrasjonsbilde. Skiltdesign er under utforming.

Du får tydeliggjort at du eller din familie støtter anlegget, med ditt navn på en av stolpene for kr. 1.500 per år. I stolpekjøpet inngår årskort for parkering i Blommen, som for andre vil koste kr. 500. Parkeringskortet gjelder for hele husstanden. Så om det er flere biler fra samme husstand/familie som benyttes til Blommen, så gjelder årskortet for alle disse.

Din støtte vil bidra til å sikre driften av anlegget i årene fremover, og gi ski og skiskytterglede for store og små, sommer som vinter, i Blommen.

Hvis du/dere ønsker å støtte nye Blommen Skisenter, ta kontakt med Per Otto Røiseng på telefon 482 70 362 eller e-post Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Last ned sponsoravtale 

Gratulerer til alle våre deltakere med gode resulater i KM Sprint i Steinkjer lørdag 20. januar 2018!
Totalt ble det 8 medaljer på Stiklestad IL. 1 gull, 4 sølv og 3 bronsje.

Stiklestad IL - KM Sprint i Steinkjer

10.januar 2018 produseres det snø oppi Blommen. Denne dagen har vi ventet på. Samme dag ble det lys på nystadion og vi ser nå mere og mere hvor fantastisk skianlegg vi får. Takk for en kjempeinnsats til dere som har stått på for idrettslaget!

Foto: Stiklestad IL - Blommen skistadion

Alt av utstyret som trengs for å produsere snø kommer fra Italia. Snøkanonene har hjul og de kan flyttes rundt ved behov. Vi produserer snø både til stadion og den nye løypa. Senere vil den nye løypa asfalteres og kan brukes som rulleskiløype på sommeren og høsten.

Foto: Stiklestad IL

Status Nye Blommen

Stiklestad IL - Blommen skistadion
Våren 2013 ble det besluttet at Stiklestad Idrettslag skulle se på mulighetene for å fornye Blommen Skisenter. Asfalterte løyper for rulleskibruk og produksjonsanlegg for snø sto høgt på ønskelisten. Løyper og skytebanen skulle oppgraderes.
Les mer

Utleie

SK2014 blommen02
Leie klubbhuset i Blommen?
Bursdag, dåp, konfirmasjon ol.
Ikke forbeholdt medlemmene.
Les mer
Go to top