Bli med på årets sommereventyr?

Da bør du melde deg på Sommereventyret i Meråker som er Skandinavias største skicamp. Her kombineres instruksjon og aktiviteter med dyktige trenere. Petter Northug og flere av verdens beste langrennsløpere bruker å være med som gjesteinstruktører.

Hver sommer kommer det ungdommer fra hele landet og forskjellige nasjoner for å trene sammen med Petter Northug og andre toppløpere. I løpet av kort tid vil navnene på toppløperne som skal være med som gjesteinstruktører slippes. Du/dere får følge med på Facebook og på deres hjemmeside http://www.sommereventyret.no.

Det kan være på sin plass på nevne at Sommereventyret i Meråker er så mye mer enn svette og treningsøkter. Det handler like mye om vennskap, trivsel, god mat, et besøk i opplevelsesparken Rypetoppen og mange spennende aktiviteter i gode og trygge omgivelser.

Sommereventyret 2017

Håper at alle fortsatt er like entusiastisk på å bidra til vårt ny fantastiske anlegg.

Forsøk å bytte internt hvis dagen du er oppsatt på ikke passer. Hvis det blir fravær gi helst beskjed tild en som står øverst på lista på din dag. Hos de fleste familiene er begge foresatte til utøverne satt opp på e-post listen, så gi beskjed til hverandre når dere har fått e-post.

Blommen skisenter

Last ned revidert dugnadsliste for oppsetting av gjerde og rekkverk, snekkering i maskingarasje i Blommen

På vegne av anleggskomiteen
Trond Nysæter

Det er nå lagt ut oppdatert dugnadsliste for kjøkkentjeneste i Blommen vinteren 2017.

Håper alle ser lyst på denne viktige dugnaden, og at dere hjelper til slik at arbeidsoppgavene blir utført. Kveldsmat + klistring av skiver + maling av selvanvisere.

 Foto: Verdalsbilder.no
 Foto: Verdalsbilder.no, Ole Morten Larsen

Les mer …

SK2014 blommen01

Mandag: Idrettsskole   etter Jul

Tirsdag: 12 - 14 år
15 - 16 år
Junior/Team Innherred
kl. 18.00
kl. 18.00
kl. 18.00
Kombinasjon
Oddetall: Kombinasjon m/Vinne
Oddetall: Basisskyting teamet

Torsdag: 12 år og yngre

12 - 14 år
15 - 16 år

Alle*
kl. 18.00
kl. 19.00
kl. 18.00
kl. 18.00
kl. 19.00
kl. 19.30
Skyting
Fysisk trening
Kombinasjon
Fysisk trening
Fysisk trening
Kveldsmat for alle utøvere og foreldre.

Søndag:  15 - 16 år
Junior/Team Innherred
kl. 18.00
kl. 18.00

* Torsdager fom 29.10 er det kveldsmat kl. 19.30 for alle utøvere med foreldre/foresatte i klubbhuset.

Hovedaktiviteten i skigruppa er skiskyting. Det er for tiden meget stor aktivitet og vi er en av de større klubbene i kretsen. Vårt tilbud til junior og senior blir ivaretatt igjennom klubbsamarbeid med de andre klubbene på Innherred under navnet" Team Innherred Skiskyting". For våre yngste arrangeres det skiskytterskole i oktober. Utfordringen vi har hatt og fortsatt har er å gi alle som ønsker å delta i våre aktiviteter et godt og tilfredsstillende tilbud ut fra den enkeltes ønsker og forutsetninger. Vi har derfor utvidet vårt klubbsamarbeid i Verdal for å kunne tilby et godt opplegg på ski-trening. For ytterligere opplysninger les vår info brosjyre (kommer senere).

På ett område har vi i SIL vært spesiell, sett i forhold til mange klubber, og det er at vi har hatt en større andel jenter. Dette synes styret er spesielt gledelig og er noe som vi arbeider bevist på framover. Med slik stor tilvekst, kreves det at klubben klarer å ta best mulig vare på de håpefulle. En viktig og nødvendig forutsetning er at mange bidrar på trenersiden. Der er vi i Stiklestad særdeles heldig, da mange har skaffet seg trenerkompetanse for å hjelpe til med trenerarbeidet.

Vi vil takke alle foreldrene som hjelper til for å gi et så godt tilbud som mulig til våre unge. Vi trenger voksne som trenere, ledere, kaffekokere og alle andre større og mindre oppgaver. Alle oppgavene er viktig og nødvendig for å få det til å gå rundt i ski-/skiskyttergruppa. "Det e itjnå som kjæm tå sæ sjøl"


Seier til Ane Skrove Nossum iIBU Cup 2011

 

Go to top