I forbindelse med skiskole i Blommen mandager har vi åpen kiosk. Her kommer dugnadsliste for kioskvakt. Bytt innbyrdes dersom kvelden ikke passer.

De som er satt opp tar med vafler eller vaffelrøre (gjerne grove) til steking i klubbhuset mens barna trener.
Kok kaffe og sett frem smoothie/drikke, evt. yoghurt for salg (står i kjøleskap). Bland saft og sett frem på tralla (gratis saft for barna). Etter endt trening ryddes det opp og tørkes over bord, benker og gulv. Søppel tas med til søppeldunk i krysset før tunnelen på vei opp til Blommen.

Skiskolen i Blommen er en del av idrettskolen i Stiklestad IL, og målet er at barna får en positiv opplevelse knyttet til aktivitet på ski.

Barna blir delt opp i tre grupper; 1. klasse, 2. klasse og 3./4. klasse. Du som foresatt er velkommen til å være sammen med gruppa til barnet under skiskolen, men du kan også gå en tur på ski selv eller ta en kopp kaffe inne i klubbhuset. Dere foresatte vurderer best hva som er mest hensiktsmessig for deres barn. Skileiken foregår på tre stasjoner i området rundt klubbhuset, og det roteres mellom hver stasjon ca. klokken 18:20 og 18:40. Etter treningen er ferdig får barna varm saft i klubbhuset, og det er kiosksalg.

2018 oversiktFoto: Rolf Inge Sivertsen

Helga 17. og 18. november var skiskytterutøvere i Stiklestad IL med foresatte på snøsamling i Vålådalen i Åre kommune i Sverige. Totalt 18 personer deltok på årets samling. Formålet med samlinga er en tyvstart på skitreningene før årets sesong og team-building med det sosiale i fokus.

02 Valadalen 4
Foto: Tor Ivar Gjellesvik

Fine treningsøkter for 65 påmeldte utøvere fra Vinne Skilag, Helgådal IL, Verdal O-klubb, Leirådal og Leksdal IL i tillegg til Stiklestad IL som var vertskap for treningene på lørdag.

Det var variert og lystbetont rulleskitrening, basistrening og styrke og bevegelsestrening. Sosialt og artig for alle sammen!

Etter 2 treningsøkter med lunsj mellom ble det servert taco til 110 utøvere/foresatte og søsken.

Det var gode forhold for rulleskitrening i det nye anlegget.

VERDALSSAMLING 2018 15 Alle bilder tatt av Tor Ivar Gjellesvik

Det er innført parkeringsavgift ved Blommen Skisenter.
Det koster kr 40,- pr dag. Vippsnr. 93408

Parkeringsavgift Blommen

Nå som nye Blommen Skisenter står ferdig er det 170 lyktestolper rundt arenaen og ute i løypa. Disse lyktestolpene ønsker vi å profilere med navnet til den personen eller familien som vil støtte driften av skianlegget ut over kontingenten i idrettslaget.

Stiklestad IL - Stolpesponsing
Illustrasjonsbilde. Skiltdesign er under utforming.

Du får tydeliggjort at du eller din familie støtter anlegget, med ditt navn på en av stolpene for kr. 1.500 per år. I stolpekjøpet inngår årskort for parkering i Blommen, som for andre vil koste kr. 500. Parkeringen gjelder for hele husstanden. Dersom det er flere biler fra samme husstand/familie som benyttes til Blommen, så gjelder parkeringen for alle disse.

Din støtte vil bidra til å sikre driften av anlegget i årene fremover, og gi ski og skiskytterglede for store og små, sommer som vinter, i Blommen.

Hvis du/dere ønsker å støtte nye Blommen Skisenter, ta kontakt med Tor Ove Hallem på telefon 909 81 870 eller Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Last ned sponsoravtale 

Go to top