Vi inviterer til skiskole i Blommen mandager kl 18:00 – 19:00, og første kveld er mandag 8. januar. Målet med skiskolen i Blommen er at barna får en positiv opplevelse knyttet til leik på ski sammen med barn i samme alder, og tilbudet er en del av idrettskolen. Barna blir delt opp i tre grupper; Skolestartere/1. klasse, 2. klasse og 3./4. klasse. I fjor delte vi også opp skolestartere og 1.klasse da det ble stor påmelding blant de minste.

 

Påmelding til skiskolen gjøres på denne linken: https://forms.office.com/r/60PPjmnM2b
Frist for påmelding er torsdag 4. januar.

 

Som foresatt er du velkommen til å være sammen med gruppa til barnet under skiskolen. For 1. klasse er det en del barn som foretrekker at en foresatt er med i skiløypa. Dere som foresatt vurderer best hva som er mest hensiktsmessig for deres barn, men for skolestarterne ønsker vi at en foresatt er med barnet i løypa. Skileiken foregår vanligvis på tre «stasjoner» i området rundt klubbhuset. Vi skiller ikke mellom klassisk og skøyting på skiskolen, og det er ingen spesielle krav til utstyr. For de som har lyst til å gå skirenn blir dette arrangert på andre kvelder. 

 

Det er til sammen 10 kvelder med skiskole. Barna i 3. og 4. klasse får mulighet til å skyte på skiskytterblinker de to siste kveldene, 11. mars og 18. mars. Disse kveldene må det være med en voksen sammen med barnet. 

 

Praktisk info
Oppstart ved klubbhuset klokken 18:00, videre roteres det mellom hver stasjon ca 18:20 og  ca 18:40. Det betales ikke parkeringsavgift for kveldene med skiskole. Parkering er anvist ved første store parkeringsplass på venstre siden når en kommer til skistadion. Det kan være greit å ta på skiene nede på stadion og gå i skiløypa opp til klubbhuset for oppmøte.  

 

Eventuelle oppdateringer i programmet gjennom vinteren vil bli lagt ut på Facebooksiden  Stiklestad IL Ski. Mandag 19. februar er det vinterferie, og da er det ikke skiskole. Ved spørsmål angående skiskole send email til: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 

 

Skirenn
Det vil i løpet av vinteren bli arrangert tre klubbrenn i Blommen. Her kan alle aldre delta, og vi håper at mange har lyst til å bli med. I tabellen under har vi også inkludert en oversikt på andre skirenn som arrangeres i Verdal i løpet av vinteren. Det vil bli gitt informasjon om disse rennene vi FB på Stiklestad IL Ski. 

 

Terminliste